Mustafa Tayfun İçin Yeni Bir Umut Doğdu - Son Dakika
Yaşam

Mustafa Tayfun İçin Yeni Bir Umut Doğdu

Mustafa Tayfun İçin Yeni Bir Umut Doğdu

İzmir’in Narlıdere ilçesindeki bir restoranda, iki yıl önce motosikletle paket servisi yaparken geçirdiği trafik kazası sonrasında sağ bacağı diz altından kesilen Mustafa Tayfun Kaçan için yeni bir kampanya başlatıldı.

13.01.2014 20:53

İzmir'in Narlıdere ilçesindeki bir restoranda, iki yıl önce motosikletle paket servisi yaparken geçirdiği trafik kazası sonrasında sağ bacağı diz altından kesilen Mustafa Tayfun Kaçan için yeni bir kampanya başlatıldı.

Kaçan'a yeni bir protez bacak alınması için "Yeni Bir Yıl, Yeni Bir Umut" sloganıyla ortak çalışma başlattıklarını ifade eden Türk Kızılay Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık, "Bu gencimiz için elimizden geleni yapacağız. Yeni bir protez bacak alınması ve kendisine iş olanağı sağlanması için bütün arkadaşlarımız kolları sıvadı" dedi.

Türk Kızılayı'nın zor durumda olanların yanında olduğunu, depremde selde yağında evini kaybedenlere, hastasına yaralısına kalemi defteri olmayana umut ışığı olduğunu anlatan Saltık, Sanatçı kimliğinin yanı sıra sosyal projelere verdiği destekle de tanınan Mikrop Hikmet lakaplı sanatçı Hikmet Durmuş ile birlikte ortaklaşa olarak bir yardım kampanyası başlattıklarını ifade eden Saltık, "Motosikletli servis elemanı olarak çalışan Mustafa Tayfun Kaçan'ın dramını geçtiğimiz günlerde bir gazetede okuduk. Kendisinin yeni bir protez bacağa ve yardıma ihtiyacı olduğunu öğrendikten sonra Mikrop Hikmet kardeşimizle kendisine nasıl yardımcı olabiliriz diye düşündük ve böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik. Yeni yılla birlikte yeni umutların doğacağını ve Mustafa Tayfun kardeşimize yardımcı olabileceğimizi düşündük. İlk hedefimiz başlattığımız kampanya ile kendisine yeni bir protez almak. İnşallah ondan sonrada kendisini bir iş sahibi yapacağız. Bize destek olmak isteyen Ziraat Bankası Urla Şubesi'ne gelerek Kızılay Urla Şubemizin adını vererek yardımlarını 36676841-5030 nolu hesap numarasına bağışta bulunabilirler" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Mustafa Tayfun İçin Yeni Bir Umut Doğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement