Reiki ile Yaşam Enerjinizi Kontrol Edin - Son Dakika
Yaşam

Reiki ile Yaşam Enerjinizi Kontrol Edin

Reiki ile Yaşam Enerjinizi Kontrol Edin

Manevi ferahlık ile kişiyi iyileşme sürecine alan Reiki, gevşeme ve stres azaltma için kullanılan etkili bir Japon tekniğidir.

07.02.2019 15:17

REİKİ NEDİR?

Reiki tekniğinde, görünmeyen yaşam enerjisinin bize geçtiği ve bizim yaşamımızı etkilediği görüşü hakimdir. Yaşam enerjisi düşük olan bir kişi hasta olur. Yaşam enerjisi yüksekse o kişi sağlıklı ve mutlu olur.

Rei "Tanrı'nın bilgeliği veya yüksek güç", ki ise "Yaşam gücü enerjisi" demektir. Bu iki kelimenin birleşimi olan Reiki, insan bedeninin, beyninin, duygularının ve ruhunun rahatlamasını sağlayan şifa yöntemidir.

Reiki ile Yaşam Enerjinizi Kontrol Edin

NE İŞE YARAR?

Reiki, modern tıbba karşı değildir. Aksine, modern tıbba destek olur. Reiki, dinsel bir ritüel değil, doğası gereği manevi bir uygulamadır.

Hiçbir yan etkisi olmayan Reiki, birçok hastalığın tedavisinde destekleyici olarak kullanılır. Bedensel ve zihinsel yorgunluğu atan Reiki, yaralar, yanıklar, sızı ve ağrı gibi sorunların tedavisinde pozitif etkiye sahiptir.

Reiki'de etkili sonuç alabilmek için öncelikle hastanın Reiki'yle barışık olması gerekir. Reiki'yi kabul eden hasta aynı zamanda uygulama sırasında aktif rol almalıdır.

Reiki ile Yaşam Enerjinizi Kontrol Edin

REİKİ UYGULAMA ORTAMI

Reiki, hastanın isteğine göre müziksiz ya da müzikli uygulanır. Uygulamanın verimli olması için ortamın huzurlu olması gerekir. Tamamen giyinik olan hasta sandalyeye oturtulabilir ya da masaya yatırılabilir. Uygulayıcı kişi, 5 dakika boyunca elini farklı şekillerde vücudun belirli yerlerine yerleştirir. El teması sırasında enerji geçişi olur. Vücudun 20 farklı bölgesine temas eden el, kişiye ısı verici bir etki oluşturur.

Reiki ile Yaşam Enerjinizi Kontrol Edin

Bu yöntem önyargılar olmasına rağmen gün geçtikçe yayılmaktadır.

Son Dakika Yaşam Reiki ile Yaşam Enerjinizi Kontrol Edin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement