Şırnak'ta kaybolan genç için Dicle Nehri'nde arama çalışmaları sürüyor - Son Dakika
Yaşam

Şırnak'ta kaybolan genç için Dicle Nehri'nde arama çalışmaları sürüyor

Şırnak\'ta kaybolan genç için Dicle Nehri\'nde arama çalışmaları sürüyor

Şırnak'ın Cizre ilçesinde kaybolan Mehmet Mehdi Demiral için başlatılan arama kurtarma çalışmaları 7 gündür devam ediyor. Cep telefonunun Dicle Nehri kenarında bulunması üzerine AFAD, belediye dalgıç ve polis ekipleri nehirde arama çalışması başlattı. Şu ana kadar herhangi bir ize rastlanmadı.

22.11.2023 13:58  Güncelleme: 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞIRNAK'ın Cizre ilçesinde kaybolan Mehmet Mehdi Demiral (16) için telefonunun kıyısında bulunduğu Dicle Nehri'nde başlatılan arama kurtarma çalışması, 7 gündür sürüyor.

Cizre ilçesinde, 16 Kasım'da evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Mehmet Mehdi Demiral için ailesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulundu. Olayla ilgili çalışma başlatan ekipler, Mehmet'in cep telefonunu Dicle Nehri kenarında buldu. Boğulma şüphesi ile bölgeye sevk edilen AFAD, belediye dalgıç ve polis ekipleri nehirde arama çalışması başlattı. Çalışmalar, Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ekiplerinin de desteğiyle, su üstü ve su altı arama cihazlarıyla sürdürüyor. Ekipler, Cizre ilçesinden Silopi yolu istikametine doğru 25 kilometrelik kıyı şeridindeki sazlık, bataklık ve kumsal alanda yürüyerek arama yapıyor. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de dron ile havadan gözlem yaparak destek veriyor. Kurbağa adamlar ise nehir dibinde arama yapıyor.

Şu ana kadar yapılan çalışmalarda Mehmet'e ait herhangi bir ize rastlanmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Şırnak'ta kaybolan genç için Dicle Nehri'nde arama çalışmaları sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement