Ünlü isimlerin şifacısı Yogi Kazım'dan 105 hayatını kaybetti - Son Dakika
Yaşam

Ünlü isimlerin şifacısı Yogi Kazım'dan 105 hayatını kaybetti

Ünlü isimlerin şifacısı Yogi Kazım\'dan 105 hayatını kaybetti

Adana'da yıllardır felçli ve yatalak hastalara uyguladığı alternatif tedavi yöntemleriyle tanınan, sıra dışı yaşam tarzı ve enerjisiyle dikkat çeken Kazım Gürbüz, nam-ı diğer Yogi Kazım, 105 yaşında hayatını kaybetti.

24.04.2025 15:34

Kendi sistemi Yogi Kazım (YOKA) ile bugüne kadar felçlilerden MS hastalarına, omurilik problemlerinden kas problemlerine birçok kişiye şifa dağıttığını, 1968'de Suudi Arabistan Kralı İbn-i Suud, 1984 yılında Fildişi Sahilleri Cumhurbaşkanı Felix Houphouet ve tedavi ettiği birçok ünlü kişinin kendisine inanılmaz imkanlar sağladığını kaydeden Gürbüz, 105 yaşında hayatını kaybetti.

Yogi Kazım olarak tanınan Kazım Gürbüz'ün ölüm haberini oğlu Zeki Ruşen Gürbüz, sosyal medya hesabından duyurdu. Gürbüz'ün cenazesi yarın öğle namazının ardından Adana'daki Şahinağa Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Son Dakika Yaşam Ünlü isimlerin şifacısı Yogi Kazım'dan 105 hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Ademoğlu Cumuriyet:
    ''Ünlü isimlerin şifacısı Yogi Kazım'dan 105 hayatını kaybetti.'' Harika başlık 105 kişi bu adam yüzünden hayatını kaybetti yazsaydınız sayın sayfa yöneticisi... 115 1 Yanıtla
  • Zeynep Yedidağ:
    Başlığı atan kişi anasınıfı terk belli! 75 0 Yanıtla
  • Resul Bey:
    Yıllar önce bu amcayı showtv de bir kadın programında görmüştüm 93 yaşındayım mı ne demişti.. Demek 12 sene olmuş ben de acaba akıbeti ne oldu diye düşünürken rahmetli olduğunu öğrendim, Allah rahmet etsin.. 33 0 Yanıtla
  • Zeynep Yedidağ:
    Yogi Kazım diye bir grup var ismi 105 olan sizlere ömür...durum bu galiba?????+? 29 0 Yanıtla
    pol1qaz789:
    ???? 0 0
  • pol1qaz789:
    Hala başlığı degistirmeyeceksiniz mi 22 0 Yanıtla
  • Aslan Yiğit:
    105 mi bu foto yenimi yok artık 13 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement