Yazdıkları Mektuplar ile Kudüs Yolcusu Oldular - Son Dakika
Yaşam

Yazdıkları Mektuplar ile Kudüs Yolcusu Oldular

Yazdıkları Mektuplar ile Kudüs Yolcusu Oldular

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kudüs’e Mektup yarışmasında dereceye giren öğrenciler, Kudüs’e gönderilecek.

07.05.2018 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Kudüs'e Mektup yarışmasında dereceye giren öğrenciler, Kudüs'e gönderilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Ocak ayında lise öğrencileri arasında "Kudüs'e Mektup Yarışması" düzenlemişti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleşen ödüllü yarışmaya yaklaşık 2 bin öğrenci mektup gönderdi. 2018 yılı başında Kudüs adına yaşananlara karşı duyarlılık oluşturmak amacıyla düzenlenen yarışmanın ödül töreni ise Kocaeli 10. Kitap Fuarı Kılavuz Gençlik Sahnesinde gerçekleşti. Ödül törenine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Gençlik Eğitimi Şube Müdürü Kemal Ceylan, Akademi Lise idarecileri, ödül alan öğrencilerin velileri, öğretmenleri ve arkadaşları katılım gösterdi. Yarışmada ilk 20'ye giren öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi tarafından Kudüs veya Balkan Ülkeleri seyahati ile ödüllendirilecek.

Öte yandan, yarışmada birinci olan Samet Kılıç'a bin TL, ikinci olan Fırat Zeren'e 500 TL, üçüncü olan Nisanur Aydın'a 250 TL, dördüncü ve beşinci olan öğrencilere 1000 TL nakdi para ödülü verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Yazdıkları Mektuplar ile Kudüs Yolcusu Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement