Yunusun minik balıkla av oyunu kamerada - Son Dakika
Yaşam

Yunusun minik balıkla av oyunu kamerada

İstanbul'un Yenikapı açıklarında sevimli yunusun küçük balıkla av oyunu havadan çekilen görüntülere yansıdı. Yunusun defalarca kez yakalayıp bıraktığı minik balıkla av oyunu izleyenleri gülümsetti. Marmara Denizi'nde yunus balıklarının sayıları artarken, bu sevimli balıklar her an görülebiliyor. Yunus balıkları bu kez küçük bir balıkla oynarken görüntülendi. Yenikapı açıklarında sahilden yaklaşık 1,5 kilometre uzaklıkta kaydedilen görüntülerde, sevimli yunusun küçük bir balığı ağzıyla yakalamaya çalıştığı görülüyor. Minik balığı yakalayan sevimli yunus, daha sonra serbest bıraktığı küçük balığı tekrar yakalamaya çalışıyor. Birkaç dakika boyunca devam eden eğlenceli oyunun sonunda minik balık kaçarak uzaklaşıyor. İki balığın oyunu renkli görüntülere sahne oldu. Belgesel tadındaki görüntüler dron kamerasına yansıdı.

04.08.2023 14:12  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusun minik balıkla av oyunu kamerada

İSTANBUL - İstanbul'un Yenikapı açıklarında sevimli yunusun küçük balıkla av oyunu havadan çekilen görüntülere yansıdı. Yunusun defalarca kez yakalayıp bıraktığı minik balıkla av oyunu izleyenleri gülümsetti.

Marmara Denizi'nde yunus balıklarının sayıları artarken, bu sevimli balıklar her an görülebiliyor. Yunus balıkları bu kez küçük bir balıkla oynarken görüntülendi. Yenikapı açıklarında sahilden yaklaşık 1,5 kilometre uzaklıkta kaydedilen görüntülerde, sevimli yunusun küçük bir balığı ağzıyla yakalamaya çalıştığı görülüyor. Minik balığı yakalayan sevimli yunus, daha sonra serbest bıraktığı küçük balığı tekrar yakalamaya çalışıyor. Birkaç dakika boyunca devam eden eğlenceli oyunun sonunda minik balık kaçarak uzaklaşıyor. İki balığın oyunu renkli görüntülere sahne oldu. Belgesel tadındaki görüntüler dron kamerasına yansıdı.

Yunusun minik balıkla av oyunu kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Yunusun minik balıkla av oyunu kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement