10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası - Son Dakika
Yerel

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası

10 Kasım Atatürk\'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ile CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımlandı.

09.11.2014 18:12

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ile CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımlandı.

Türkoğlu, mesajında Türk Milleti'nin tarihi boyunca kendi istikbalinin inşası ve istiklalinin bekası için gösterdiği azim ve kararlılığının, şahsında vücut bulduğu eşsiz komutan, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 76. yılında, O'nu sevgi, rahmet ve minnetle andıklarını belirtti.

Mustafa Kemal Atatürk'ün büyük bir komutan olarak takdire şayan vasfının, devlet adamlığı ve reformcu kimliği ile de örnek alınacak özellikler gösterdiğini ifade eden Türkoğlu, şunları kaydetti:

"Millet egemenliğine dayalı olarak inşa edilen Türkiye'nin büyük tarihinden devraldığı mirasın gereği olarak küresel ölçekte gerçek söz sahibi olması yolunda gösterilen her gayret ile Atatürk'ün manevi şahsında kutsal vatan toprağı için canlarını feda eden aziz atalarımızın ruhu şad olacaktır. Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 74. yıl dönümünde, bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyor, hayatlarını ülkemize ve milletimizin birlik ve bütünlüğüne adayan zziz şehitlerimizi ve gazilerimizi Atatürk'ün manevi şahsında bir kez daha saygıyla yad ediyoruz."

CHP Hatay Milletvekili Ediboğlu'nun mesajı

CHP Hatay Milletvekili Ediboğlu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün büyük bedeller ödenerek kurduğu Cumhuriyeti ve çağdaş eserlerini sonsuza kadar yaşatmanın herkesin en önemli görevi olduğunu kaydetti.

Ediboğlu, Cumhuriyetin kurucusu, büyük komutan, eşsiz deha ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 76. yıl dönümünde bir kez daha rahmet, saygı ve minnetle andıklarını belirtti. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement