10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Yerel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Ordu Valisi Orhan Düzgün, "Ordu basın ve yayın kuruluşları açısından oldukça zengin bir kent" dedi.

10.01.2012 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Valisi Orhan Düzgün, "Ordu basın ve yayın kuruluşları açısından oldukça zengin bir kent" dedi.

Düzgün, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla valilik tarafından düzenlenen kahvaltıda yerel ve ulusan basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Burada konuşan Düzgün, Ordu'nun geçen yıl basın ve yayın kuruluşu açısından bir çok etkinliğe ev sahipliği yaptığını söyledi.

2011 yılının gazetecilik ve basın yayın kuruluşları açısından güzel ve verimli bir yıl olduğunu belirten Düzgün, şunları kaydetti:

"Haberimiz haberiniz olsun' projesiyle 88 genç arkadaş dört branşta eğitim aldı. Yeni basın ve yayın kuruluşları için eleman yetiştirme imkanı oldu. 2 Ocak tarihi itibariyle Basın İlan Kurumu'nun Ordu Şubesi açıldı. Basın İlan Kurumu'nun açılması ilimizdeki basın ve yayın kuruluşları adına çok önemli bir gelişme olduğunu söyleyebilirim."

Ordu'da 58 adet yayın kuruluşu olduğunu anımsatan Düzgün, şöyle devam etti:

"Bunların 17 adeti günlük, 15 adeti haftalık gazetemiz, 5 adet dergimiz, 14 adet radyo ve 7 adette televizyonumuz var. Ordu basın ve yayın kuruluşları açısından oldukça zengin bir kent. Bu kuruluşların her geçen gün yayın kalitesinin daha da arttığını, iki yıl öncesine göre bile daha kaliteli gazetelerin basıldığını, içeriklerinin daha iyi, sayfa düzenlerinin daha nitelikli olduğunu görebiliyorum. İlimizde yayın yapan kuruluşlarımız için hayırlı bir yıl olmasını diliyorum."

Programa Vali Yardımcısı Ömer Adar, Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Emre Serhatlı, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, basın ve yayın kuruluş temsilcileri ile çalışanları katıldı.

- ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement