10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Son Dakika Logo

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10.01.2013 14:00

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi.

İlçedeki bir restoranda verilen yemeğe, Türkmen'in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak ve ilçede görev yapan basın mensupları katıldı.

Türkmen, yaptığı konuşmada, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birinin de gazeteciler olduğunu belirterek, "Demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması, toplumun her kesiminin sesinin duyurulması ve kamuoyunun iyi yönde oluşması bakımından büyük önem arz etmektedir. İlçemizde yaşanan gelişmeleri vatandaşlarımıza duyuran, vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini bizlere ileten basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Türkmen, gazetecilere meslek hayatlarında başarı diledi.

Muhabir: Derviş Altuntaş

Yayıncı: Asena Akçay - TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika


Advertisement