17. Akdeniz Oyunları - Son Dakika
Son Dakika Logo

17. Akdeniz Oyunları

25.06.2013 23:48

Futbol Bosna Hersek İtalya'yı 3 0, Makedonya ise Arnavutluk'u 2 1 yendi

17. Akdeniz Oyunları'nda oynanan beşincilik-sekizincilik mücadelesinde Bosna Hersek futbol takımı, İtalya'yı 3-0 yendi.

Tarsus Şehir Stadı'nda oynanan müsabakada, B Grubu'nu üçüncü bitiren İtalya ile A Grubu'nda son sırayı alan Bosna Hersek karşılaştı. Barış Şimşek'in yönettiği, yardımcılıklarını ise Orken Aktaş ile Kemal Yılmaz'ın yaptığı maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı. İkinci yarıda rakip filelere 3 gol gönderen Vlado Jagodic yönetimindeki Bosna Hersek, karşılaşmayı da bu skorla kazandı.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan günün diğer maçında ise Makedonya, Arnavutluk'u Hristijan Kostovski ile Demir Imeri'nin attığı gollerle 2-1 yendi. Arnavutluk'un tek golünü ise Ilir Kastrati'den geldi.

Yarın Makedonya ile Bosna Hersek beşincilik-altıncılık, Arnavutluk ile İtalya da yedincilik-sekizincilik mücadelesi yapacak. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 17. Akdeniz Oyunları - Son Dakika


Advertisement