17 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası - Son Dakika
Son Dakika Logo

17 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası

10.04.2015 17:03

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 17 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elit Tur 1. Grup'ta mücadele edecek Kadın Milli Futbol Takımı'nı ziyaret etti.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 17 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elit Tur 1. Grup'ta mücadele edecek Kadın Milli Futbol Takımı'nı ziyaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Terim, Adana'da Seyhan Otel'de kampta bulunan millileri ziyaretinde oyuncularla sohbet etti.

Terim, futbolculara, kazanmanın da elbette önemli olduğunu ancak asıl önemli olanın oyuncuların futbol oynamaktan keyif almaları ve izleyenlere de keyif veren bir oyun sergileyebilmeleri olduğunu belirtti. Terim, takıma başarı diledi.

Türkiye, İsviçre, Finlandiya ve Sırbistan'ın yer aldığı grupta maçlar, 11-16 Nisan'da Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı ile Tarsus İlçe Stadı'nda yapılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 17 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası - Son Dakika


Advertisement