'1984'ten Önceki 25 Yılda Kürtlerin Silahsız Mücadelesi' Kitabı Çıktı - Son Dakika
Yerel

'1984'ten Önceki 25 Yılda Kürtlerin Silahsız Mücadelesi' Kitabı Çıktı

\'1984\'ten Önceki 25 Yılda Kürtlerin Silahsız Mücadelesi\' Kitabı Çıktı

Daha önce Eğitim ağırlıklı kitaplar yazan Eğitimci-Yazar Celal Temel, siyasi ve tarihi kitaplar yazarak edebiyat dünyasına yeni kitaplar kazandırdı.

20.05.2015 08:08  Güncelleme: 09:34

Eğitimci-Yazar Celal Temel, yeni kitabı "1984'ten önceki 25 yılda Kürtlerin Silahsız Mücadelesi" adlı kitabı çıktı.

Batman Merkez Demiryolu (Tılmerç) köyünde doğan, Mersin ve Diyarbakır'da öğretmenlik yapan, akabinde emeklilik sonrası 32 yıl boyunca Mersin'de özel bir dershanede müdürlük yapan Temel, eğitim ve fizik eğitimi ile ilgili test kitapları olmak üzere mesleki alanda bir çok kitap yazdı.

Daha sonra araştırma üzerine kitaplar yazan Celal Temel, İsmail Beşikçi Vakfı üzerinden 'Bir eğitim kurumunun 25 yıllık hikayesi, insan için eğitim (araştırma), Batman Mersin'e uzak değil, 1 dava 2 sevda ve son kitabı olan "1984'ten önceki 25 yılda Kürtlerin Silahsız Mücadelesi' adlı kitapları yazdı.

Son kitabının ikinci baskıya hazırlandığını belirten Temel, "siyasi, politik amaçlı yazdığım kitabımda Cumhuriyet kurulurken Kürtlerin durumu, 1918-23 arası Kürtler ve yakın Kürt tarihi ile ilgili çalışmalarım oldu" dedi.

KİTAP İMZALADI, KONFERANS VERDİ

1.Diyarbakır Kitap Fuarına katılan Yazar Celal Temel, fuarda kitapseverlerin kitaplarını imzaladı.

Oldukça ilgi gören kitap imza etkinliği sonrasında bir konferans veren Temel, kitapları ve yazdıkları konular üzerine vatandaşları bilgilendirdi. Kaynak: Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel '1984'ten Önceki 25 Yılda Kürtlerin Silahsız Mücadelesi' Kitabı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement