21 Yıllık Saat Kulesi Yıkıldı - Son Dakika
Yerel

21 Yıllık Saat Kulesi Yıkıldı

Saat Kulesi, Ağrı'nın büyümesi ve gelişmesiyle bulunduğu konumda görüntü kirliliğine neden olduğu için Kent Konseyi tarafından alınan kararla yıkıldı.

17.02.2013 13:29

Saat Kulesi, Ağrı'nın büyümesi ve gelişmesiyle bulunduğu konumda görüntü kirliliğine neden olduğu için Kent Konseyi tarafından alınan kararla yıkıldı.

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Aslan, Eski Belediye Başkanlarından Fevzi Bulut tarafından 1992 yılında yapılan ve şehrin simge haline gelen Saat Kulesi'nin, Kent Konseyi tarafından alınan karar üzerine iş makineleriyle yıkıldığını belirtti.

Aslan, yıkılan saat kulesini şehrin başka bir tarafına yapılacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Kent Konseyi ve Belediye Meclisinin aldığı karar gereği, Erzurum Caddesi üzerinde bulunan Saat Kulesi'ni yıktık. Saat Kulesi şehrimizin büyümesi ve gelişmesiyle bulunduğu konumda görüntü kirliliğine neden oluyordu ve trafik akışını engelliyordu. Yıktığımız Saat Kulesi'ni şehrimizin daha farklı bir bölgesine daha modern bir şekilde yeniden yaptıracağız. Yaptıracağımız yeni Saat Kulesi'ne merhum Belediye Başkanımız Fevzi Bulut'un adını vereceğiz."

Muhabir: Metin Göktekin/ Zehra Melek Çat

Yayıncı: Hasan Özkal - AĞRI

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 21 Yıllık Saat Kulesi Yıkıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement