29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika
Yerel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Silifke, Tarsus, ve Mut ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

29.10.2013 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Silifke, Tarsus, ve Mut ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Silifke'de kaymakamlık makamında tebriklerin kabulünün ardından tören alanında kutlama programı düzenlendi. Törene katılan Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hakan Sayılan ve Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, tören alanında öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı.

Tarsus Şehir Stadında gerçekleştirilen tören de Kaymakam Hasan Göç, Garnizon Komutanı Albay Abdulkadir Yavuz ve Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz törene katılan halkın ve öğrencilerin bayramını kutlamasıyla başladı.

Kaymakam Hasan Göç, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yaptığı konuşmada, cumhuriyetin kuruluş yıl dönümünü kutlamaktan büyük gurur duyduklarını söyledi.

Törende Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen atletizm yarışmasında dereceye girenlere madalya ve çeşitli hediyeler verdi.

Mut'da ise CHP ilçe binası önünde toplanan Atatürkçü Düşünce Derneği ve parti üyeleri Atatürk posteri ve Türk bayrakları ile Atatürk Bulvarı'ndan Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü.

Anıta çelenk sunulmasını ardından saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okuyan grup daha sonra olaysız dağıldı. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement