29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika
Yerel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, mesaj yayımladı.

28.10.2014 16:22

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalık, mesajında, Türkiye'nin demokratikleşme yolunda büyük gelişmeler kat ettiği, güçlü ekonomisiyle, aktif dış politikasıyla uluslararası camiaya donör ülke haline geldiği, sivil düşüncenin, millet iradesinin tam anlamıyla etkin olduğu bugünlerde, cumhuriyetin 91. yıl dönümünü kutluyor olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin, bölgesinde yaşanan bütün olumsuz gelişmelere rağmen demokratik gelişme ve ekonomik kalkınmasını birlikte sağlayarak bölgesinde istikrar ve refahın örnek ülkesi haline geldiğini ifade eden Çalık, şunları kaydetti:

"Bunda 12 yıldır milletimizden aldığımız siyasi destek ve ekonomik istikrarın büyük payı vardır. Artık Türkiye çözüm odaklı politikalarıyla, her alanda dönüşüm ve gelişim yaşayarak büyük hedefleri, idealleri olan bir ülkedir. 2023, 2053, 2071 diyerek Yeni Türkiye yolunda hedeflerimize bir bir ulaşmaya çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında Yeni Türkiye'yi her alanda özgür, demokratik ve herkesin, her düşüncenin, her inancın rahatça yaşayabileceği bir Türkiye olarak hayal ediyoruz. Milletçe, güven ve istikrar ortamını koruyarak birlik ve bütünlüğümüze sahip çıkacak, cumhuriyetimizin temel değerlerini her türlü sosyal ve siyasi tartışmanın üzerinde tutarak hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza devam edecek ve daha büyük başarılara imza atacağız. Bu düşüncelerle cumhuriyetimizin 91. kuruluş yıl dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor,  bu anlamlı günde başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını rahmetle, şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımı en kalbi muhabbetlerimle selamlıyorum." - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement