3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Özden, Vali Yenigün'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Özden, Vali Yenigün'ü Ziyaret Etti

16.08.2012 18:00

3.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanlığı görevine atanan Tümgeneral Tayfun Özden, Erzincan Valisi Selman Yenigün'ü ziyaret etti.

3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanlığı görevine atanan Tümgeneral Tayfun Özden, Erzincan Valisi Selman Yenigün'ü ziyaret etti.

Özden, Valilik makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, Erzincan'a atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Erzincan'a atandığımdan dolayı son derece memnunum. Görev yapacağım süre boyunca Erzincan'ın daha da gelişmesi, kalkınması, halkımızın huzur ve refahını sağlamak için yoğun bir çaba içerisinde olacağım" şeklinde konuştu.

Özden'i tebrik eden Vali Yenigün, yeni görevinin başarılar diledi.

Muhabir: Barış Yalçınkaya

Yayıncı: Önder Felek - ERZİNCAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Özden, Vali Yenigün'ü Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement