5 Haziran Dünya Çevre Günü - Son Dakika
Yerel

5 Haziran Dünya Çevre Günü

5 Haziran Dünya Çevre Günü

Balıkesir, "Katı Atık Düzenli Depolama Tesisleri" açıldı.

05.06.2014 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında, Balıkesir'inde aralarında bulunduğu 6 ildeki ( Kastamonu, Malatya, Nevşehir, Giresun ve Erzurum'dak), "Katı Atık Düzenli Depolama Tesisleri" açılışı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ankara'dan canlı katılımıyla gerçekleşti.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Katı Atık Tesisindeki törene, canlı bağlantıyla katılan Başbakan Erdoğan'a, "Balıkesir, dünyanın en güzel coğrafyalarından birine sahip. Tarımıyla, hayvancılığıyla, turizmiyle örnek bir şehir. İnşallah büyükşehirimizle beraber, 2023 vizyonunda yine örnek bir şehir olacak. Ben tüm vatandaşlarımızın adına yapılan hizmetler ve yatırımlardan dolayı sizlere gönülden teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

Başbakan Erdoğan'da, "Ankara'dan bizde tüm dostlarımızla, bizi ekrandan izleyen halkımıza güzel mesajlarımızı iletiyoruz. Kurdele önünüzde, makas elinizde ya Allah Bismillah" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, kurdele kesimiyle tesis açılışı yapıldı.

Açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Gökçek ve bazı ilçe belediye başkanları katıldı. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 5 Haziran Dünya Çevre Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement