6. Yıkılhan Yayla Şenlikleri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

6. Yıkılhan Yayla Şenlikleri Yapıldı

AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan, AK Parti'nin bu memleketin sadece birliğinin, beraberliğinin, huzurunun garantisi olmadığını, ülkede de istikrarın yürümesinin, devam etmesinin tek çaresi olduğunu belirterek, "Biz bunu mümkünse koalisyonla, mümkün değilse tekrar seçime giderek sizlerin desteği, Allah'ın yardımıyla yeniden tesis edeceğiz" dedi.

20.07.2015 11:46

AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan, AK Parti'nin bu memleketin sadece birliğinin, beraberliğinin, huzurunun garantisi olmadığını, ülkede de istikrarın yürümesinin, devam etmesinin tek çaresi olduğunu belirterek, "Biz bunu mümkünse koalisyonla, mümkün değilse tekrar seçime giderek sizlerin desteği, Allah'ın yardımıyla yeniden tesis edeceğiz" dedi.

Özhan, Darende ilçesi Günerli Mahallesi'ne bağlı Soğuksu mevkisinde Darende ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince organize edilen 6. Yıkılhan Yayla Şenlikleri'ne katıldı.

Özhan, burada yaptığı konuşmada, bölge insanının barış, sevgi ve kardeşlik duyguları içerisinde yaşadığını belirterek, bu tür etkinliklerin bunun bir göstergesi olduğunu söyledi.

"AK Parti'siz hiçbir şey yapılamaz"

Özhan, 7 Haziran'da yapılan seçimlerden çıkan sonuca dikkati çekerek, "AK Parti, yine kendisinden sonraki partilere fark atarak birinci çıktı. Sonuçlara baktığımızda bir netice var. AK Parti'siz bu memlekette hiçbir şey yapılamaz, koalisyon da dahil. Türkiye haritasından AK Parti'yi çekip aldığınızda geriye maalesef fazlaca bir şey kalmıyor. Geriye kalan 3 parti memleketin neredeyse yüzde 80'inde hiç varlık gösteremiyor. Dolayısı ile AK Parti, bu memleketin sadece birliğinin, beraberliğinin, huzurunun garantisi değil, ülkede de istikrarın yürümesinin, devam etmesinin tek çaresi. Biz bunu mümkünse koalisyonla, mümkün değilse tekrar seçime giderek sizlerin desteği, Allah'ın yardımıyla yeniden tesis edeceğiz" diye konuştu.

Ülke yönetimine muhatap bulamadıklarını belirten Özhan, "Ortaya çıkan manzaraya baktığınızda bu işi yürütmek için muhatap alacağımız aktörler, partiler gerçekten çok sıkıntılı" dedi.

Katılımcılara pilav ikram edildi.

Şenliğe Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Alican Bozkurt, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş ve Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 6. Yıkılhan Yayla Şenlikleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement