653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri - Son Dakika
Yerel

653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri

653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri

Finalde Fatih Atlı'ya yenilerek ikinci olan Balaban: "Altın kemeri bu yıl da Antalya'ya getirmeyi hedeflemiştik ancak olmadı.

25.06.2014 14:39

653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde bu yıl altın kemeri Samsunlu Fatih Atlı'ya kaptıran İsmail Balaban, gelecek yıl altın kemeri yeniden Antalya'ya getirmek istediklerini söyledi.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık mücadelesinde ikinci olan Balaban için Konyaaltı Belediyesinde tören düzenlendi.

Balaban, törende yaptığı konuşmada, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in kendisini hep desteklediğini belirtti. Geçen yıl altın kemerin sahibi olduğunu hatırlatan Balaban, bu yıl da birinci olmak için Edirne'ye gittiklerini ama zorlu rakiplerle karşı karşıya kaldığını söyledi.

Buna rağmen finale kadar yükselmeyi başardığını anlatan Balaban, "Finale gelinceye kadar çok mücadele etmiştim, çok yorulmuştum. Altın kemeri bu yıl da Antalya'ya getirmeyi hedeflemiştik ancak olmadı. Çok çalışarak gelecek sene yeniden Antalya'ya getirmek istiyorum" dedi.

Balaban, güreşteki başarısında katkısı bulunan ailesine ve antrenörlerine teşekkür etti.

Başkan Böcek de 8 yıl önce İsmail Balaban'ın, kardeşi Turan Balaban ile Konyaaltı Belediyesispor'da mücadele etmeye başladığını, 8 yıl boyunca Konyaaltı Belediyesini ve Antalya'yı başarıyla temsil ettiğini dile getirdi.

İkincilik kupasını Konyaaltı Belediyesine armağan etti

Törende Balaban, kupasını Konyaaltı Belediyesine armağan etti. Böcek de başarısından dolayı İsmail Balaban ve kardeşini ödüllendirdi. Balaban'a madalyalarını takan Böcek, başarısından dolayı tebrik etti.

Törene Balaban'ın ailesi ile antrenörleri de katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement