8. Dr. Nihat Kalkavan Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

8. Dr. Nihat Kalkavan Futbol Turnuvası Sona Erdi

8. Dr. Nihat Kalkavan Futbol Turnuvası Sona Erdi

Antalya Havalimanı Güvenlik Hizmetlerini Destekleme ve Geliştirme Derneğinin organizesinde uzun yıllar Antalya Havalimanı’nda görev yapan ve 2006 yılında vefat eden Dr. Nihat Kalkavan anısına düzenlenen "8. Dr. Nihat Kalkavan Futbol Turnuvası", final müsabakaları ile sona erdi.

15.04.2014 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Havalimanı Güvenlik Hizmetlerini Destekleme ve Geliştirme Derneğinin organizesinde uzun yıllar Antalya Havalimanı'nda görev yapan ve 2006 yılında vefat eden Dr. Nihat Kalkavan anısına düzenlenen "8. Dr. Nihat Kalkavan Futbol Turnuvası", final müsabakaları ile sona erdi.

THY Antalya Müdürü, Antalya Havalimanı Güvenlik Hizmetlerini Destekleme ve Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Durna yaptığı yazılı açıklamada, turnuvaya havalimanında görev yapan, Emniyet Şube Müdürlüğü, Gümrük Müdürlüğü, TGS Yer Hizmetleri, Çelebi Hava Servisi, ICF, Taksi Kooperatifi, Turksh Doco, CSS Temizlik, Securitas, Urart Gümrüksüz Mağazacılık, Gümrük Müşavirler ve Pegas takımlarının birer veya ikişer takımla katıldığını belirtti.

Durna, 14 takımın yaklaşık 40 gün süren şampiyonluk mücadeleleri neticesinde, normal süresi 5-5 biten final müsabakasında, penaltı atışları sonunda, 4-2'lik skorla TGS Yer Hizmetleri takımının birinci, Urart-1 takımının ikinci, Urart-2 takımının ise üçüncü olduğunu bildirdi. Turnuvanın en centilmen takımının Çelebi Hava Servis takımı olduğunu ifade eden Durna açıklamasında şunları kaydetti:

"Dr. Nihat Kalkavan'ın ailesi, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrrahman Arıcı, CHP Samsun Milletvekili Ahmet İhsan Kalkavan, Vali Yardımcısı Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Yavuz, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, ICF Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Döngel, diğer havalimanı protokolü ve çalışanlarının izlediği final müsabakalarında, havalimanındaki birlik ve beraberliğin, koordinasyon içerisinde çalışma anlayışının en güzel örneklerinin sergilendiği turnuvada, dereceye giren takımlara kupaları ve hediyeleri yine final müsabakalarına katılan protokol tarafından takdim edilmiştir, Derneğimizce Antalya Havalimanı'nda buna benzer sosyal ve sportif aktivitelere devam edilecektir." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 8. Dr. Nihat Kalkavan Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement