8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Yerel

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, kadınların erkeklerle eşit haklara sahip olması ve toplumsal yaşamın her alanında eşit şekilde katılmalarının, demokrasinin gereği olduğunu bildirdi.

07.03.2013 15:45

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, kadınların erkeklerle eşit haklara sahip olması ve toplumsal yaşamın her alanında eşit şekilde katılmalarının, demokrasinin gereği olduğunu bildirdi.

Sedefçi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 8 Mart'ın kadınların sorunlarının hatırlanması, çözüm yollarının bulunması ve yapılan uygulamaların gözden geçirilmesi için önemli bir fırsat olduğunu belirtti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün, tüm dünyada, kadınların eşitlik, kalkınma, barış özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve dayanışma günü olarak kutlandığını ifade eden Sedefçi, şunları kaydetti:

"Kadınlarımızın erkeklerle eşit haklara sahip olması, toplumsal yaşamın her alanında eşit katılımının olması demokrasi gereğidir. Edirne Belediyesi olarak kadınlara yönelik hizmetlerine büyük önem gösteriyoruz. Kadınlarımız bizim için çok değerli. Her anımızda bizleri destekleyen kadınlarımıza çok şey borçluyuz. Bugünlere gelebilmemizde öncelikle kadınlarımızın çok desteğini gördük. Kadınlarımızın barış ve mutluluk, fırsat eşitliği ve eşit haklar için verdikleri mücadeleyi en içten duygular ile destekliyor, bugünün ülkemiz ve tüm dünya kadınlarına kutlu olmasını diliyorum."

Muhabir: Gökhan Balcı/ Cihan Demirci

Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe - EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement