Kayseri Valisi Düzgün AA'nın Yılın Fotoğrafı Oylamasına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Kayseri Valisi Düzgün AA'nın Yılın Fotoğrafı Oylamasına Katıldı

Kayseri Valisi Düzgün AA\'nın Yılın Fotoğrafı Oylamasına Katıldı

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Anadolu Ajansının düzenlediği Yılın Fotoğrafı oylamasına katılarak 2 fotoğraf beğendi.

09.12.2014 11:29  Güncelleme: 11:52

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafı" oylamasına katılarak 2 fotoğraf beğendi.

Vali Düzgün, Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen bir program sonrasında, AA'nın "Yılın Fotoğrafı" oylamasına katıldı. AA Kayseri Bölge Müdürü Tevfik Işık, oylama hakkında Düzgün'e bilgi verdi.

Fotoğrafları tek tek inceleyen Düzgün, haber kategorisinde Emin Mengüarslan'ın terör örgütü IŞİD ile bazı Kürt gruplar arasında Kobani'de (Ayn el Arap) yaşanan çatışmaları izlerken Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde çektiği "Ay ve Tank" fotoğrafına oy verdi.

Yaşam kategorisinde seçim yapmakta zorlanan Vali Düzgün, tercihini Özkan Bilgin'in Bitlis'in Tatvan ilçesinde çektiği "Altın Sarısı Yolculuk" isimli fotoğraftan yana kullandı.

Oylamanın ardından fotoğraflarla ilgili değerlendirmede bulunan Düzgün, oylamaya sunulan fotoğraflar arasında dünyanın birçok yerinden eserin bulunmasının AA'nın ne kadar büyük bir ajans olduğunun kanıtı olduğunu vurguladı.

Düzgün, "Anadolu Ajansı çok güzel bir çalışma hazırlamış. Dünyanın her yerinden fotoğraflar var. Olayın en güzel yanı bu bence. Fotoğraflar arasında seçim yapmakta çok zorlandım. Emeği geçenlerin eline sağlık" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayseri Valisi Düzgün AA'nın Yılın Fotoğrafı Oylamasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement