TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'un Kartepe kampının sora erdiği bildirildi.
Adanaspor'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, turuncu-beyazlı takım Kartepe kampının son gününde yaptığı hazırlık maçında Bandırmaspor'a 2-0 mağlup oldu.
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, kampın hazırlık döneminin iyi geçtiğini belirterek, yeni sezon hazırlıklarının son etabını Adana'da yapacaklarını kaydetti.
Yapılan hazırlık maçlarında futbolcuların istediği oyun düzenini sahaya yansıttığını ifade eden Eriş, "Sonuçlar hiç önemli değil. Her futbolcumu ayrıntılı olarak görme şansı buldum. Yeni transferlerimiz Kartepe kampında uyum sorununu giderdi. Artık Adana'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına devam edeceğiz. Duruma göre belki bir hazırlık müsabakası daha oynayabiliriz" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Kartepe kampının sona ermesiyle futbolcuların 3 günlük izine çıktığı, daha sonra Adana'da toplanacak olan takımın Osman Yereşen Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.
Muhabir: Volkan Kaşık/Zuhal Uzundere Kocalar
Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - ADANA
Son Dakika › Yerel › Adanaspor'un Kartepe Kampı Sona Erdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.