ADD İzmir Şubeleri Kubilay İçin Menemen'de Toplandı - Son Dakika
Yerel

ADD İzmir Şubeleri Kubilay İçin Menemen'de Toplandı

ADD İzmir Şubeleri Kubilay İçin Menemen\'de Toplandı

Atatürkçü Düşünce Derneğinin İzmir şubeleri Menemen Belediyesinin desteği ile Menemen Belediye Spor tesislerinde bir araya geldi.

20.11.2013 16:59  Güncelleme: 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin İzmir şubeleri, Menemen Şubesi'nin ev sahipliğinde Menemen Belediyesi'nin desteği ile Menemen Belediye Spor tesislerinde biraraya geldi. Toplantıya Atatürkçü Düşünce Derneği İzmir Şubeleri'nin 22 yöneticisi katıldı. Toplantıya ayrıca ADD Genel Sekreter Yardımcısı Sevil Nazan Keskin, ADD Bilim Danışma kurul Üyesi Ahmet Gürel ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yanar katıldı. Toplantının ana gündem maddesi 23 Aralık Pazartesi günü Menemen'de yapılacak olan Kubilay'ı Anma Etkinliklerini planlamak oldu.

Atatürkçü Düşünce Derneği İzmir Şubeleri Eşgüdüm Başkanı Ali Yanar yaptığı açış konuşmasında; "Yeniden Kuvayı Milliye anlayışı ile emperyalist güçlere ve işbirlikçilerine 'Geçit yok' demek için bayrakları ve yüreklerinde vatan sevgisi olan tüm yurtseverleri bekliyoruz. Tam Bağımsız, Laik, Demokratik, Hukuk Devleti Türkiye Cumhuriyeti'nden yana olan tüm kişi ve kurumları 23 Aralık Pazartesi günü Menemen'de olmaya davet ediyorum." dedi.

ADD Genel Sekreter Yardımcısı Sevil Nazan Keskin, toplantıda yaptığı konuşmada; "Kubilay'ı anma etkinliklerini planlamak üzere bu toplantıdan önce Belediye Başkanı Tahir Şahin ile yaptığımız görüşmede, Şahin'in ADD kimliğini her zaman olduğu gibi ön planda tutan tavrı ile yapılacak tüm etkinliklerde hiçbir desteği esirgemeyeceğini söylemesi bize güç katmıştır. Ülke yönetiminde tek söz sahibi olanların getirdiği yıkıcı etki, ancak Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimci ruhu ile göğüslenebilir. Bu nedenle yürekli yurtseverlerin kenetlenmesinin zamanı çoktan gelmiştir. Bu ülkede yürekli, yurtsever gerçekçi politikalara ve uygulayıcılarına her zamankinden çok ihtiyaç vardır. Ne geçmişteki zaferlere öykünerek, ne de geçmişe ağıtlar yakarak hiçbir yere varamayız." dedi.

23 Aralık Pazartesi günü sabah 09.30 da Kubilay Anıtı'nın bulunduğu Yıldız Tepe'ye yürüyüş ile başlayacak olan program, 12.00 da Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kitlesel basın açıklaması ve ardından konferans ile devam edecek.

ADD İzmir şubeleri yaptıkları toplantıda ülke gündemini ve ADD nin gündem doğrultusunda çalışmalarını da değerlendirerek önümüzdeki günlerde bu etkinlikle ilgili bir bildirge yayınlayacağı belirtildi - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ADD İzmir Şubeleri Kubilay İçin Menemen'de Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement