Adıyaman Besni Akpınar'da çamur ve çukurlu köy yolları için vatandaşlar bakım istiyor

Adıyaman Besni Akpınar'da yağışların ardından çamur ve çukurlarla kaplanan yollar vatandaşların tepkisine neden oldu. Araçlarıyla ilerlemekte zorlanan köylüler, sürücü ve yayalar için sorun oluşturan yolların bir an önce bakım ve onarımdan geçirilmesini istiyor.
Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Akpınar Köyü'nde yolların çamur ve çukurlarla kaplanması vatandaşların tepkisine neden oldu.
Besni ilçesine bağlı Akpınar Köyü içindeki yolların bozuk ve kullanılamaz hale geldiğini belirten vatandaşlar, yetkililerden çözüm beklediklerini söyledi. Özellikle yağışların ardından çamurla kaplanan ve çukurların oluştuğu köy içi yollarında vatandaşlar ulaşımın güçlükle sağlandığını dile getirdi. Araçlarıyla köy içerisinde ilerlemekte zorlandıklarını belirten vatandaşlar, günlük yaşamlarının olumsuz etkilendiğini ifade etti.
Vatandaşlar, yolların mevcut durumunun hem sürücüler hem de yayalar için sorun oluşturduğunu belirterek, gerekli bakım ve onarım çalışmalarının bir an önce yapılmasını istedi.
Kaynak: İHA
Sizin düşünceleriniz neler ?