Adıyaman'da Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adıyaman'da Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı

Adıyaman\'da Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı
02.05.2013 15:33

Köylere Hizmet Götürme Birliği Mayıs ayı toplantısı gerçekleştirildi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği Mayıs ayı toplantısı gerçekleştirildi.

Halk Eğitim Salonunda Vali Yardımcısı Levent Öztin Başkanlığında yapılan toplantıya, Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan ile köy muhtarları katıldı.

Düzenlenen toplantı saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından toplantının açış konuşmasını yapan Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, "Muhtarlarımızın istek ve arzularını kendi birimlerinde not almalarını istiyorum. Hiçbir muhtarımızın kişisel meselelerini değil, köyün meselesini bizlere getirmelidir. Bu meselelerde hepimizin müşterek meseleleridir. Biz bu görevleri sürdürdüğümüz süre içerisinde bizim bu arkadaşlarımıza yardımcı olmak bizlerin ana görevlerimizdendir" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde Yönetim Kurulu için İl Genel Meclis Üyeleri ile Köy Muhtarları arasında seçim yapıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı - Son Dakika


Advertisement