Adıyaman'da Mahsur Kalan Yavru Kedi Kurtarıldı - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da Mahsur Kalan Yavru Kedi Kurtarıldı

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde köpek tarafından kovalanan yavru kedi, elektrik direğinin tepesine tırmandı ve mahsur kaldı. Elektrik dağıtım şirketi ekipleri tarafından kurtarılan kedi, köy sakinlerine teslim edildi.

07.12.2023 10:58  Güncelleme: 11:02

Elektrik direğinde mahsur kalan kedi kurtarıldı

ADIYAMAN - Adıyaman'ın Gerger ilçesinde elektrik direğinde mahsur kalan yavru kedi elektrik dağıtım elemanları tarafından kurtarıldı.

Gerger ilçesine bağlı Dağdeviren Köyü'nde köpek tarafından kovalanan yavru kedi can havliyle elektrik direğinin tepesine tırmandı. Elektrik direğinin tepesinde kedi sesi duyan köy sakinlerinden Cemal Örnek, kedinin aşağıya inemediğini ve soğuktan üşüdüğünü fark etti. Cemal Örnek, durumu Gerger elektrik dağıtım elemanlarına bildirerek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, tedbir amaçlı ilk önce elektrikleri kestiler. Daha sonra direğe çıkan ekipler yavru kediyi kurtarmaya çalıştı. Yavru kedi ise bir süre direğin tepesine tutunarak ekiplere zor anlar yaşattı. Ekiplerinin başarılı çalışmaları sonucu direğin tepesindeki kedi olduğu yerden kurtarılarak, bakımı ve beslenmesi için köy sakinlerine teslim edildi.

Adıyaman\'da Mahsur Kalan Yavru Kedi Kurtarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da Mahsur Kalan Yavru Kedi Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement