Adıyaman'da Sigara Denetimi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da Sigara Denetimi Yapıldı

Adıyaman\'da Sigara Denetimi Yapıldı

Adıyaman'da birçok iş yerinde sigara denetimi yapılırken, 2 kişiye para cezası verilip bir işletme sahibi hakkında tutanak tutuldu.

30.11.2012 17:27

Adıyaman'da birçok iş yerinde sigara denetimi yapılırken, 2 kişiye para cezası verilip bir işletme sahibi hakkında tutanak tutuldu.

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü, Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğünde görevli olan memurlar tarafından birçok lokanta, kıraathane, kafeterya, ve dershane kantinlerine aniden baskınlar yapılarak sigara denetimleri yapıldı.

Sigara denetiminde görevli memurlar tarafından Hoca Ömer Mahallesi'nde yapılan ani baskın sonucu kıraathane içerisinde sigara içen 2 kişiye Kabahatler Kanunu'na göre 83 TL para cezası kesilirken, işletme sahibi hakkında tutanak tutuldu. İş yerlerinde sigara içilmesine karşı olan işletme sahiplerine ise görevli memurlar tarafından teşekkür edildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü Sigara Denetim Ekip Sorumlusu Gaffari Akkuş, "4207 sayılı yasa gereğince rutin şekilde sigara denetimi yapmaktayız. Günlük olarak takiplerimizi sürekli sürdürmekteyiz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da Sigara Denetimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement