Adıyaman'ın İl Oluşunun 59. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'ın İl Oluşunun 59. Yıl Dönümü

Adıyaman\'ın İl Oluşunun 59. Yıl Dönümü

Gazeteci Fadıl Binzet'in "Dünden bugüne Adıyaman" isimli fotoğraf sergisi açıldı "Geçmişten günümüze Adıyaman" konferans verildi

03.12.2013 16:37

Adıyaman'da gazeteci Fadıl Binzet'in "Dünden bugüne Adıyaman" isimli fotoğraf sergisi açıldı.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından, Adıyaman'ın il oluşunun 59. yıl dönümü dolayısıyla Müdürlükte düzenlenen fotoğraf sergisi açıldı.

Adıyaman Vali yardımcısı Levent Öztin, yaptığı konuşmada, fotoğraflarla insanın kendisini tarihin koridorlarında dolaşıyor gibi hissettiğini belirti. Öztin, "Tarihimizi bu şekilde görsellikle çocuklarımıza gençlerimize anlatmak oldukça güzel. Ben Fadıl Binzet'e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı da serginin Adıyaman'ın tarihini anlatan serginin gençlerin ve gelecek nesillerin kentin tarihini anlamalarına yardımcı olacağını kaydetti.

Gazeteci Fadıl Binzet ise Adıyaman için önem taşıyan bu günde sergisini açmaktan mutluuk duyduğunu söyledi. Binzet, vatandaşların sergiye yoğun ilgi gösterdiğini kaydetti.

Adıyaman'ın il oluşunun 59. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Murat Gökhan Dalyan, "Geçmişten günümüze Adıyaman" isimli konferans verdi. Dalyan, konferansta, Adıyaman'ın geçmişten günümüze tarihi süreci ve yaşadığı değişimi slayt eşliğinde anlattı.

Konferansın ardından düzenlenen sportif yarışmalarda dereceye girenlere madalyaları verildi. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'ın İl Oluşunun 59. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement