Adıyaman Erkek Hentbol Takımı, 19-22 Haziran tarihleri arasında Diyarbakır'da düzenlenen 'Hentbol Bölge Şampiyonası'nda' birinci oldu.
Turnuvaya Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Siirt ve Van katılırken, Adıyaman Hentbol Takımı, tüm maçları alıp şampiyon olarak yarı finallere katılmaya hak kazandı.
Turnuva sonrası şampiyonluk kutlaması yapan antrenörler Akif Ağır ve Ahmet Karabulut, "Tüm sezon boyunca sporcularımızla birlikte çok iyi çalıştık. Kendimizi tamamen bu şampiyonaya adapte ettik. Şampiyonlukta sporcularımızın çok büyük emeği ve alın teri var. Hepsini canı gönülden kutluyorum.
Amacımız, önümüzdeki günlerde yapılacak olan yarı finallerde de aynı performansı gösterip en üst seviyeye çıkmak olacaktır" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN
Son Dakika › Yerel › Adıyamanlı Hentbolcular Bölge Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.