Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği yüzme yarışları ile startını verdi.
Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi, Yüzme Federasyonu'nun "Kardeş İller" projesi kapsamında, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği yüzme yarışlarıyla ilk startını verdi.
Türkiye Yüzme Federasyonu'nun "Kardeş İller" projesi kapsamında Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi'nde, 9-14 yaş grubu arasında düzenlediği Antalya seçmelerine 8 yüzme kulübünden 80'i kız toplam 150 sporcu katıldı.
Büyük bir rekabet içinde geçen yarışmalar sonunda, 24 sporcu, İzmir, Muğla, Denizli, Isparta, Afyon, Uşak ve Burdur illerinde düzenlenecek olan bölgesel seçmelere katılmaya hak kazandı. - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu Startını Verdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.