Adü Ziraat Fakültesi 17. Mezunlarını Uğurladı - Son Dakika
Yerel

Adü Ziraat Fakültesi 17. Mezunlarını Uğurladı

Adü Ziraat Fakültesi 17. Mezunlarını Uğurladı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi, 2012-2013 eğitim öğretim yılı sonunda 17.dönem mezunlarını törenle uğurladı.

29.05.2013 11:57

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi, 2012-2013 eğitim öğretim yılı sonunda 17. dönem mezunlarını törenle uğurladı.

ADÜ Ziraat Fakültesi, 2012-2013 yılı mezuniyet töreni, ADÜ Güney Kampüsü tören alanında gerçekleştirildi.

Adnan Menderes Üniversitesi Halk Oyunları ekibinin, izleyicilere coşkulu anlar yaşattığı mezuniyet törenine Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Salih Karataş, Koçarlı Belediye Başkanı Cengiz Şen, Almanya Berlin Humboldt Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Frank Ellmer, ADÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Faruk Durdu, ADÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sacide Karakaş, ADÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Cengiz Özarslan, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Osman Erekul ve Doç. Dr. Ferit Çobanoğlu, ADÜ Ziraat Fakültesi Öğretim elemanları ile mezun olacak öğrencilerin aileleri katıldı.

Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere belgeleri takdim edilerek öğrencilerin başarıları kutlandı. Törende Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Faruk Durdu, genç mezunlara hitaben yaptığı konuşmada "Tarım uçsuz bucaksız bir alandır. Tarımın bütününü görebilmek ancak rekabette güçlü ve donanımlı bir kurumdan mezun olan sizler için mümkündür. Bu bütünü görebilmek geniş bir vizyon ister. Bu vizyona sahip olabilmek ise diğer meslek ve bilim disiplinleriyle yardımlaşmak ve birlikte çalışmakla mümkündür. Biliniz ki mesleğiniz çok değerli, ürettiğiniz ve donanımlı olduğunuz takdirde istihdam sorunu olmayan ve geleceğin dünyasında geçerli ve seçkin bir meslektir. Mesleğinizin en güçlü markası olan Adnan Menderes Üniversitesi mezunu olmak göreceksiniz birçok kapıyı başarıyla açmanızı sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

Tören sonrası ADÜ Ziraat Fakültesi 17'inci dönem mezunları olan mezun öğrenciler kep atarak, aileleri ile birlikte müzik eşliğinde eğlendi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adü Ziraat Fakültesi 17. Mezunlarını Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement