Afyonkarahisar Belediyesi Çocuk Şenliği Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar Belediyesi Çocuk Şenliği Düzenledi

Afyonkarahisar Belediyesi Çocuk Şenliği Düzenledi

Afyonkarahisar Belediyesi, Dörtyol Mahallesi'nde renkli ve eğlenceli bir çocuk şenliği düzenledi. Başkan Mehmet Zeybek'in de katıldığı etkinlikte çocuklar yarışmalara katıldı, oyunlar oynadı ve lezzetli ikramlarla keyifli bir gün geçirdi. Başkan Zeybek, çocuklarla fotoğraf çekildi ve onlarla kucaklaşarak sevgi gösterisinde bulundu.

09.10.2023 11:24  Güncelleme: 11:29

Afyonkarahisar Belediyesi, birbirinden renkli ve eğlenceli pek çok etkinliğin yer aldığı Çocuk Şenliğine ev sahipliği yamaya devam ediyor.

Bu hafta sonu Dörtyol Mahallesi'nde düzenlenen "Çocuk Şenliği" büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'te miniklerin eğlenceli anlarına ortak oldu. Şenlikte yarışmalar, oyunlar ve birbirinden lezzetli ikramlar vardı. Başkan Zeybek'te şenliğin sevimli ziyaretçilerini yalnız bırakmadı. Çocukların heyecanına ortak oldu, fotoğraf çekildi. Yüzlerce çocuğun bir araya geldiği etkinliğe katılım yoğundu. Palyaçolar şenliğe renk kattı, minikler oyun parkında eğlenceli saatler geçirdi. Oyunlar ile heyecan dolu anlar yaşayan çocuklar şenliğin keyfini doyasıya çıkardı. Pamuk şekeri ve mısırla damaklar tatlandı. Etkinliğe katılım sağlayan Başkan Zeybek'in çocuklar ile kucaklaşması ise kalpleri ısıttı. Çocuklar; Başkan Zeybek sarılarak teşekkür etti, sevgi gösterisinde bulundu.

Dörtyol Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz de Başkan Zeybek'e yaptığı hizmetler ve düzenlediği çocuk şenliği programı nedeni ile teşekkür etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar Belediyesi Çocuk Şenliği Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement