Afyonkarahisar İhsaniye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Çiftçilere Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar İhsaniye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Çiftçilere Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

Afyonkarahisar İhsaniye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Çiftçilere Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

Afyonkarahisar İhsaniye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, çiftçilere ve besicilere yönelik çeşitli alanlarda bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantılarda tarımsal üretimin planlanması, tarım ve hayvancılık desteklemeleri, kooperatifçilik ve TARSİM konularında bilgiler verildi. Toplantılara çok sayıda üretici katıldı.

13.01.2024 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar İhsaniye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından çiftçilere ve besicilere yönelik çeşitli alanlarda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İhsaniye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri Beyköy köyümüzde gece toplantısı yaparak 'Tarımsal Üretimin Planlanması, Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri, Kooperatifçilik ve TARSİM' konularında besicilere bilgiler verdi.

Karacaahmet ve Üçlerkayası köylerinde ise 'Tarımsal Üretimin Planlanması, Yem Bitkileri Ekilişi, Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri' konularında bilgiler verildi. Gerçekleştirilen toplantılara çok sayıda üretici katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar İhsaniye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Çiftçilere Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement