Agad'tan Atso'ya Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Agad'tan Atso'ya Nezaket Ziyareti

Agad\'tan Atso\'ya Nezaket Ziyareti

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı ve Yöneticileri, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

28.08.2013 18:02

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı ve Yöneticileri, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, beraberinde Besni Güncel Gazetesi Sahibi Soydan Doğru, ATSO Meclis Üyesi ve Doğuş Gazetesi Sahibi Murat Çeliker, Yeniyol Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Metin Harıkçı, Duruş Gazetesi Sahibi Akif Beyaz, Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni M. Ali Aslancırıt, Işık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ömer Karakuş, Anadolu Ajansı Muhabiri Hakan Furkan, ASU TV Haber spikeri Serkan Bayam, Yeniyol Gazetesi Köşe Yazarı Bilal Karadağ, Gazeteci Erdal Özkaynar, Mustafa Polat, Kürşat Harmanda, Ruhi Akan ve Halit Özyaşar, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mustafa Uslu'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, ATSO'nun kentin ekonomisi için önemli çalışmalar yaptığını belirterek, "Cemiyetimiz olarak Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Mustafa Uslu'ya nezaket ziyaretinde bulunmaktayız. Başkanımızın, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olduktan sonra yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Hizmet binasından sonra bu sene başlatılan fuar alanının da sene sonuna kadar bitirilecek olması ATSO'nun geldiği noktayı ortaya koyuyor. Adıyaman ekonomisi için çok önemli olan fuar alanının bitirilmesi noktasında vermiş olduğu çabalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Başkanımıza bugün hem Adıyaman ekonomisine, hem de basına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etmek için buradayız. Basınla olan ilişkilerini sürekli arttıran ve bu anlamda kurumu bünyesinde bir basın ofisi kuran başkanımıza ve Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasına bizde bundan sonraki süreçte destek olacağımızı ifade etmek istiyoruz. Kurumsallaşma anlamında oldukça önemli bir birim olan basın birimin başına camiamızda çok sevilen bir isim olan Kamer Ulucan kardeşimizi getirmiş olmaları da bizi ayrıca mutlu etmektedir. Bu önemli birimin bütün STK'lar da olması gerektiğini ve kurulması dileğini dile getirmek istiyorum. Bizleri kabul ettiği için başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, "Bende çok değerli Faal Gazeteciler Cemiyet Başkanı İbrahim Aslan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. Tabi basın ve iş dünyası her zaman çok sık olmak üzere görüş alış-verişinde bulunurlar. Bu doğal bir olaydır. Hem bugün Adıyaman'ımızdaki ekonominin gidişatını, hem Ortadoğu'daki son gelişmeleri irdeleyerek görüş alışverişinde bulunacağız. Tabi önümüzdeki süreç çok çok önemli. Hepimizin bildiği gibi bütün dünyada ve ülkemizde birtakım hareketlenmeler olduğunu görüyoruz. Bana göre bunlar biraz ekonominin çarkını yavaşlatacaktır ama bu duracak anlamına gelmeyecektir. Biz bunu çok kısa bir zaman içerisinde yine eski ilişkileri devam ettirmek üzere inşallah bizim tabi başta ekonomiden önce olmazsa olmaz temennimiz Cenab-ı Allah'tan tek temennimiz bölgedeki olumsuzlukların bir an önce normale dönmesi. Hepimiz birer insan olarak insanlık katliamının sonlanmasını arzu ediyoruz. Bölgemiz de bu tür olayların yaşanması hem bölgeyi hem ülkemizi hem de bütün dünyayı rahatsız edici boyuttadır. Ama inanıyoruz ki son günlerde dünya kamuoyunda hem Birleşmiş Milletler nezdinde hem dünya kamuoyu nezdinde takip ettiğimiz kadarıyla bu işin sonlanacağını tahmin ediyoruz. İnşallah daha fazla can kaybı olmadan ekonomiden daha ziyade insanların hayatı çok önemlidir. Bu olay inşallah en kısa zamanda sonlanacaktır. Bugün Adıyaman'ımızın gözü kulağı dediğimiz basınımız hep birlikte odamızı ziyaret ettiler. Biz basınımızı her zaman önemsiyoruz. Nazik ziyaretlerinden dolayı başta cemiyet başkanı İbrahim Aslan'a ve çok değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Agad'tan Atso'ya Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement