Ağrı'da etkili olan kar yağışı ve tipi dolayısıyla yoldan çıkan tırlar, Ağrı-Doğubayazıt karayolundaki ulaşımı aksattı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Enver Dikmen idaresindeki 27 B 6534 plakalı tır ile Heyrullah Sefari yönetimindeki İran plakalı tır, Ağrı-Doğubayazıt karayolunun 20 ve 30. kilometrelerinde kar yağışı, tipi ve buzlanmanın etkisiyle kayarak yolu kapattı.
Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye sevk edilen İl Özel İdaresi ile Karayolları ekipleri, karla mücadele çalışması yaptı.
İş makinelerinin yardımıyla çekilen tırların ardından Ağrı-Doğubayazıt karayolu tek şeritten ulaşıma açıldı.
Bu arada bir süre araç trafiğine kapanan bölgede uzun konvoylar oluştu, 20'ye yakın maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.
- AĞRI
Son Dakika › Yerel › Ağrı'da Ulaşıma Kar Engeli - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.