Ahmet Taşgetiren ve Abdullah Sert, Mahmud Sami Ramazanoğlu'nu Anlattı - Son Dakika
Yerel

Ahmet Taşgetiren ve Abdullah Sert, Mahmud Sami Ramazanoğlu'nu Anlattı

Ahmet Taşgetiren ve Abdullah Sert, Mahmud Sami Ramazanoğlu\'nu Anlattı

Gazeteci Yazar Ahmet Taşgetiren ve Yazar Abdullah Sert, Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen ve merhum Mahmud Sami Ramazanoğlu’nun hayatının anlatıldığı ’Anadolu’yu Mayalayanlar’ isimli programa konuk oldu.

13.02.2016 12:09

Gazeteci Yazar Ahmet Taşgetiren ve Yazar Abdullah Sert, Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen ve merhum Mahmud Sami Ramazanoğlu'nun hayatının anlatıldığı 'Anadolu'yu Mayalayanlar' isimli programa konuk oldu.

Hazer Dinari Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Vali Yardımcısı Yüksel Kara, DPÜ Rektörü Remzi Gören, Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin, Belediye Başkan Yardımcıları Ali İhsan Ertaş ve Murat Arık ile çevre il ve ilçelerden kalabalık bir izleyici kitlesi katıldı.

Gazeteci Yazar Ahmet Taşgetiren, Mahmud Sami Ramazanoğlu'nun herkese iyiliği dokunan zarif ve kibar bir insan olduğunu

kaydetti.

Abdullah Sert de, Ramazanoğlu'nun İslam dünya coğrafyasında sevilen bir kişilik olduğunu dile getirdi.

Program sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin, 'Adadolu'yu Mayalayanlar' isimli programda şimdiye kadar merhum İslam Alimi Mehmet Zahid Kotku ve Muhammed Raşit Erol"un anıldığını ifade etti.

Gültekin, 'Anadolu'yu Mayalayanlar' isimli programların önümüzdeki aylarda da devam edeceğini sözlerine ekledi.

Günün anısına Taşgetiren'e AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Abdullah Sert'e de Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin tarafından hediye takdim edildi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Taşgetiren ve Abdullah Sert, Mahmud Sami Ramazanoğlu'nu Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement