AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresine Doğru - Son Dakika
Yerel

AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresine Doğru

AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresine Doğru

AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkci "1. Olağanüstü Büyük Kongremizle yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacaktır." dedi.

23.08.2014 15:54  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi ile yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacağını, Türkiye'nin bu yeni dönemde daha yükseklere, daha büyük bir hızla çıkacağını bildirdi.

Tüfenkci, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Türkiye tarihinde ilk defa milletin doğrudan seçtiği cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanetin yeni ellere teslim edileceğini belirtti.

AK Parti'nin milletin umudu olarak doğduğunu belirten Tüfenkci, "Partimizi 2001'de kurduğumuzda, ülkemiz her alanda mahrumiyetler ve krizler içindeydi. Milletimiz yokluklara, yolsuzluklara, yoksunluklara mahkum edilmişti. Milletin bize verdiği güçle, her bir soruna el attık. Bugüne dek başkalarının yapılamaz dediği bir çok büyük icraatı gerçekleştirdik. Hayalleri gerçek yaptık. Ülkemizin çehresini değiştirdik. Ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yeni bir kalkınma hamlesi başlattık. Üretim arttı, ihracatta rekorlar kırıldı. Yıllardır bitirilemeyen projeler bitti. Ekonomimiz büyüdü. Türkiye ilklerle tanıştı" ifadesini kullandı.

"Yeni Türkiye yolunda, yeni bir aşama başlayacak"

Tüfenkci, AK Parti iktidarında Türkiye'nin dünyada etkin ve saygın bir duruma geldiğini bildirdi.

Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesiyle yeni Türkiye'nin kapılarının ardına kadar açıldığını belirten Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Milletin partisi, birliğin adresi olan AK Parti, 27 Ağustos'ta Ankara'da 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'ni yapacaktır. Partimiz bu kongreyle yeni Genel Başkanı'nı seçecektir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Ağustos günü açıkladığı gibi, kongremizde Genel Başkan adayımız Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu'dur. 27 Ağustos'ta yapacağımız 1. Olağanüstü Büyük Kongremizle yeni Türkiye yolunda, yeni bir aşama başlayacaktır. Türkiye bu yeni dönemde daha yükseklere, daha büyük bir hızla çıkacaktır. Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın rehberliğinde ve Genel Başkan adayımız mevcut Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu'nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir."

Tüfenkci, Malatya İl Teşkilatı olarak 1. Olağanüstü Büyük Kongreye eksiksiz katılacaklarını belirtti. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement