AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, "İnşallah, 30 Mart 2014'de de Türkiye'de oynanmak istenen oyuna, Afyonkarahisar halkı en güzel cevabı verecektir" ifadesini kullandı.
Zeybek, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Şubat'taki Afyonkarahisar ziyaretinde, seçim coşkusunun alana sığmadığını belirtti.
Başbakan Erdoğan'ın, Afyonkarahisar'a verdiği önemin bir kez daha görüldüğünü aktaran Zeybek, şunları kaydetti:
"AK Parti, Afyonkarahisar'da girdiği her seçimde, Türkiye'nin genelindeki gibi, oylarını artırarak zaferlerle çıkmıştır. İnşallah, 30 Mart 2014'de de Türkiye'de oynanmak istenen oyuna, Afyonkarahisar halkı en güzel cevabı verecektir. Bunun en büyük işareti de 23 Şubat'ta Afyonkarahisar'dan ve Kütahya'dan verilmiştir. Başbakanı karşılıksız seven Afyonkarahisar halkı, Cumhuriyet Meydanı'nda egemenliğin kayıtsız ve şartsız kendilerinde olduğunu haykırmıştır. Bunu anlamak veya görmek istemeyenlerin çabaları da boşa çıkacaktır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek, dinlemek ve iktidarına sahip çıkmak için Afyonkarahisar'ın dört bir yanından gelen on binlerce AK Parti sevdalısına teşekkür ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizin, 30 Mart 2014'de sandıkta bir kez daha AK Parti diyeceğine olan inancımızı, bu vesileyle bir kez daha tekrarlıyor ve tüm halkımıza, Başbakanımıza gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyoruz."
Son Dakika › Yerel › Zeybek: Afyon Halkı En Güzel Cevabı Sandıkta Verecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.