AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Toplandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Toplandı

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Toplandı

AK Parti Akhisar ilçe teşkilatı daraltılmış danışma kurulu meclis toplantısı partinin lokal binasında yapıldı.

11.02.2017 16:50

AK Parti Akhisar ilçe teşkilatı daraltılmış danışma kurulu meclis toplantısı partinin lokal binasında yapıldı.

Toplantı öncesi yapılan divan kurulu seçiminde Ömer Akar divan kurulu başkanı olarak seçilirken, Arzu Kokaz, Ali rıza Çal ve Mehmet Ali Kışla da divan kurulu üyesi olarak seçildi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Akhisar Belediye Başkan Vekili Zafer Aşkın, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanı, İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan toplantının ilk konuşmasını AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit yaptı. 16 Nisan'da yapılacak referandum içeriği ile ilgili bilgiler aktaran Şenyiğit, Türkiye genelinde olduğu gibi Akhisar'da "Evet" adına tanıtımlar yapacaklarını ve bugünden itibaren çalışmalarını başlattıklarını ifade etti. Daha önce her seçimde olduğu gibi rakipler arasındaki saygı ve seviyeyi koruyarak bir çalışma ortaya koymak istediklerini dile getiren İlçe Başkanı Şenyiğit aynı şekilde sosyal medyadaki yorumlarda da partililerin seviyeli bir şekilde davranmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Ardından söz alarak partililere seslenen AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ise ilk olarak partililerin Ankara'da alacağı eğitimin ardından yine ilçelerde eğitim çalışmaları düzenleyeceklerinin ve ilk çalışmayı Soma'da başlatacaklarının altını çizdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement