AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç: "Aydın'ın Turizm Zenginliğinin Sadece Deniz ve Güneş Şeklinde Algılanmaması Gerekir" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç: "Aydın'ın Turizm Zenginliğinin Sadece Deniz ve Güneş Şeklinde Algılanmaması Gerekir"

AK Parti Aydın milletvekili Gültekin Kılınç, Aydın'ın turizm zenginliğinin sadece deniz ve güneş şeklinde algılanmaması gerektiğini söyledi.

10.01.2012 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın milletvekili Gültekin Kılınç, Aydın'ın turizm zenginliğinin sadece deniz ve güneş şeklinde algılanmaması gerektiğini söyledi.

Kılınç, Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, Nazilli Orman Şube Müdürü Necat Demirsi ve Karacasu Kaymakamı Ahmet Gencer ile birlikte Sırtlanini Mağarası'nı inceledi.

Mağara hakkında bilgi alan Kılınç, böylesi güzel tabiat varlıklarının mutlak surette korunarak ülke turizmine kazandırılması gerektiğini kaydetti.

Kılınç şöyle konuştu:

"Aydın'ın turizm zenginliğinin sadece deniz ve güneş şeklinde algılanmaması gerekir. Ülkemizin her yanı başlıca bir zenginlik kaynağı. Özellikle Karacasu ilçesi tarih, kültür ve doğa turizmi açısından önemli bir kaynağa sahip. Kalkınma sadece tarım ve sanayi ile olmaz. Mevcut turizm potansiyellerine yenilerini ekleyerek buraları değerlendirmemiz gerekiyor. Bugün buraya da Sırtlanini mağarasını inceleme ve görmeye geldik. Sırtlanini mağarasının doğa tutkunlarının ziyaretine sunulması köylü içinde çok önemli. Mağarayı görmek için gelecek olanlar köyün içinden geçecek ve buralarda harcama yapacak. İşte kalkınma böyle olacak. AK Parti hükümeti olarak iktidara geldiğimiz günden bu yana, kendi öz kaynaklarımızı kullanma ve geliştirme gayreti içindeyiz. Türkiye artık eski Türkiye değil. Ülkemiz dünyada sözü geçen ve dikkate alınan bir konuma gelmiştir. Hedefimiz 2023 yılında Türkiye'yi 10 büyük ekonomi içine sokmaktır. Bunun için her türlü fırsat ve imkanı değerlendiriyoruz."

- AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç: 'Aydın'ın Turizm Zenginliğinin Sadece Deniz ve Güneş Şeklinde Algılanmaması Gerekir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement