AK Parti Bayraklı Adayı Sarı: "Ak Parti Bolluk Demek" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bayraklı Adayı Sarı: "Ak Parti Bolluk Demek"

AK Parti Bayraklı Adayı Sarı: "Ak Parti Bolluk Demek"

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, her hafta faklı mahallelerde ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen lokma dökme hayrına katıldı.

08.02.2014 12:58

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, her hafta faklı mahallelerde ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen lokma dökme hayrına katıldı. Sarı, "AK Parti'nin olduğu yerde bolluk, bereket var. Bu bereketi Bayraklı'ya da taşımak istiyoruz" dedi.

"BAYRAKLIYA BOLLUK GETİRECEĞİZ"

AK Parti Bayraklı İlçe Teşkilatı'nın her hafta farklı mahallelerde düzenlediği lokma hayrı, bu hafta Bayraklı Refik Şevket İnce Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Mahalleliyle dua edip dökülen lokmadan yiyen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, "AK Parti demek bolluk, bereket demek. Biz de Bayraklı'da bu bereketi ilçemize taşımak için yola koyulduk. Bunu başaracağız" dedi.

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı'ya İlçe Başkanı Yakup Gülcan ve partililer eşlik etti. Vatandaşlara lokma dağıtmayı da ihmal etmeyen İsmail Sarı, kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen çocuklara "Ben de sizler gibi bu mahallelerde oyun oynadım, buralarda büyüdüm. Bayraklı'nın öz evladı olarak şimdi Bayraklı'nın yönetimine talibim. Bizler sizler için varız. Hayallerinizi gerçekleştirmeye, yarınları size yaşanabilir kılmaya geldik" diye konuştu.

5 YILDIR ELE GELİR BİR PROJE YOK

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, Bayraklılılara projelerinden de bahsetmeyi ihmal etmedi. Son 5 yılda Bayraklı'da hiçbir ilerlemenin olmadığını söyleyen İsmail Sarı, henüz tamamlanamayan Fahrettin Altay metro hattından dolayı İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi. Sarı, "Bakıyorsunuz bir metro hattını bile yıllardır tamamlayamayan bir büyükşehir belediyesi var. Anca 3-4 kilometre ileriye gidildi. Hatay'dan Fahrettin Altay'a kadar bitiremediler ve hala da nasıl bitirecekleri meçhul. Bayraklı'da da hizmet alamıyoruz. 5 yıldır hep birlikte bu mahallede yaşıyoruz fakat 5 yıldır görüyoruz ki Bayraklı'da ele gelir bir proje yok. Bizler çok çalışacağız, çok koşturacağız ve projelerimizle birlikte artık Bayraklımız ufka doğru ilerleyecek. Uzun vadeli çalışmalarımızla bayraklı nefes alacak." şeklinde konuştu.

2060 YATAKLI DEV HASTANE

Program sırasında vatandaşlar İsmail Sarı'yı aday olarak değil, Bayraklı Belediye Başkanı olarak gördüklerini söylediler. Gördüğü ilgi karşısında Sarı, "AK Parti verdiği sözleri her zaman tuttu ve hiçbir zaman temel atıp bırakıp gitmedi. Biz 35 proje dedik, 20 tanesi başladı ve bitmek üzere… Diğerleri de en kısa zaman içerisinde başlayacak ve tamamlanacaktır. Bizlerde burada sizlerle olmaktan büyük bir sevinç duyuyoruz. Sizlerde biliyorsunuz ki bizlere engel olmaya çalışanlar var, ancak bizler bunları beraber aşacağız. Şubat ayı içerisinde 2060 yataklı hastanemizin temeli atıldı ve 2 buçuk yıl gibi kısa bir süre içerisinde hizmete girecektir. 6 bine yakın insanımızda orada istihdam edilecek, yani ekmeğini kazanacak. Bu gibi diğer projelerimizde de iş arayan nice gençlerimiz ekmeğini ele alacaktır. Biz hizmet için geliyoruz. Başka hiçbir amacımız da menfaatimizde yoktur. Bayraklı'nın kaderini çehresini değiştirmek bizim elimizde; bizim olduğu kadar sizlerin de elinde… Onun için diyoruz ki 30 Mart'a kadar hep birlikte var gücümüzle çalışalım. Bayraklı'nın kaderini hep birlikte değiştirelim" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bayraklı Adayı Sarı: 'Ak Parti Bolluk Demek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement