AK Parti Bilecik İl Başkanı ve Gölpazarı Belediye Başkanı Esnaf Ziyaretinde - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bilecik İl Başkanı ve Gölpazarı Belediye Başkanı Esnaf Ziyaretinde

AK Parti Bilecik İl Başkanı ve Gölpazarı Belediye Başkanı Esnaf Ziyaretinde

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, milletvekili adayları ile birlikte Gölpazarı esnafını ziyaret ederek talep ve şikayetlerini dinledi. Başkan Suer, seçim sürecinden alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin Rabbim. Sizlerin desteği ve hevesi ilçemizin hızla gelişmesine sebep oluyor. Elimizden geleni tüm heyecanımızla sizler için yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

24.04.2023 11:59

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer esnaf ziyaretleri çerçevesinde ilçe halkı ile bir araya geldi.

Başkan Yıldırım ve Başkan Suer, milletvekili adayları ile Gölpazarı esnafını ziyaret etti. Ziyaret esnasında ilçe esnafının talep ve şikayetlerini dinleyen Başkan Suer, "Ülkece girdiğimiz seçim sürecinden alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin Rabbim. Sizlerin desteği ve hevesi ilçemizin hızla gelişmesine sebep oluyor. Elimizden geleni tüm heyecanımızla sizler için yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bilecik İl Başkanı ve Gölpazarı Belediye Başkanı Esnaf Ziyaretinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement