AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya Taksicileri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya Taksicileri Ziyaret Etti

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya Taksicileri Ziyaret Etti

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya taksicileri ziyaret ederek, sıkıntılarına kulak verdi.

15.02.2014 18:29

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya taksicileri ziyaret ederek, sıkıntılarına kulak verdi. Kaya'ya dert yanan taksi şoförleri, "Belediye Başkanını seçimden seçime görmek istemiyoruz" dedi. "Göreve geldiğimizde Bornovalılar, başkana ulaşmakta güçlük çekmeyecek" diyen Kaya, taksicilerden destek sözü aldı.

Bornova'da sokak sokak gezerek, esnafı ve Bornovalıları dinleyen AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya, Yeşilova'da taksi duraklarını ziyaret ederek, taksicilerin belediyeden beklentilerini dinledi. Başkana adeta dert yanan taksi şoförleri, tüm gün yollarda olduklarından trafik ve otoparkla ilgili sıkıntıları yoğun bir şekilde yaşadıklarından yakındılar. Hizmet alma konusunda Bornova'nın bazı mahallelerine oranla ikinci plana atıldıklarından şikayet eden taksiciler, "Belediyeden hizmet bekliyoruz. Belediye Başkanı'nı seçimden seçime görüyoruz" dediler.

30 YILDIR İHMAL EDİLİYOR

Taksicilerin sorunlarını bir bir dinleyen AK Partili Başkan Adayı İlhan Kaya, Bornova'nın bazı mahallelerinin 30 yıldır ihmal edildiğini söyledi. Belediyecilikle ilgili sıkıntılara ilişkin tespitleri olduğunu belirten Kaya, "Esnafımızın, Bornovalıların sıkıntılarını görüyoruz. Bu sorunları sivil toplum kuruluşlarıyla, muhtarlarla birlikte aşacağız" ifadelerini kullandı.

HER MAHALLEYE "BELEDİYE BAŞKANI"

Performanslarını Bornova'nın geri kalmış bölgelerine de yansıtacaklarını anlatan İlhan Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bornovalı, Belediye Başkanına ulaşmakta güçlük çekmeyecek. Her mahalleye belediye başkanı statüsüne ve yetkisine sahip bürokratlar atayacağız. Bunlar halkla iç içe olacak. Asık suratlı olmayacak. Vatandaşa tepeden bakmayacak. Bornova'nın köy-kent görünümünden kurtulması için AK Partili olmayan seçmenlerin bile oy vermesini bekliyoruz. Bu dönemin İzmir için fırsat olduğuna inanıyoruz."

Taksicilerle uzun süre sohbet eden İlhan Kaya'ya, şoförler destek sözü verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya Taksicileri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement