AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, "Yüzde 48 oranında değişen ilçe yönetim kadroları, hem Bursa'nın gelişim ve dönüşüm sürecini yönetecek hem de 2023 vizyonuna yürüyen Türkiye'ye, 100. kuruluş yıl dönümünde 'dünyanın lider ülkesi' kimliği kazandırılmasına katkı verecek" dedi.
Yalçın, yazılı açıklamasında, Bursa'da yeni bir teşkilat yapısı oluştuğuna dikkat çekti. Ortaya çıkan yeni yapıya kadın ve gençlerin de katılımının sağlandığını vurgulayan Yalçın, "Eğitimli ve donanımlı bir yapı oluştu. Yüzde 48 oranında değişen ilçe yönetim kadroları, hem Bursa'nın gelişim ve dönüşüm sürecini yönetecek, hem de 2023 vizyonuna yürüyen Türkiye'ye, 100. kuruluş yıl dönümünde 'dünyanın lider ülkesi' kimliği kazandırılmasına katkı verecek" diye konuştu.
Bursa ve Türkiye'nin artık 5, 10 ve 20 yıllık hedeflerle çalışan ekip ve liderlerle yönetildiğini ifade eden Yalçın, "Halkımızın büyük bir teveccüh gösterdiği partimizin kendisini sürekli geliştirip, yenileyen kadroları, Bursa ve Türkiye için hizmet etmeyi görev bilerek çalışmaya devam edecektir. Milletimizin içi rahat olsun" dedi.
- BURSA
Son Dakika › Yerel › AK Parti Bursa İlçe Teşkilatının Yüzde 48'i Değişti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.