AK Parti'den Mihalıççık Çıkarması - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Mihalıççık Çıkarması

AK Parti\'den Mihalıççık Çıkarması

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ve beraberindeki heyet, Mihalıççık ilçesini ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diledi.

18.01.2015 12:29

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ve beraberindeki heyet, Mihalıççık ilçesini ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diledi.

Mihalıççık ilçesinde bulunan 53 mahalle muhtarının davet edildiği toplantıda Milletvekili Koca, tüm muhtarların talep ve görüşlerini ayrı ayrı dinleyerek değerlendirmelerde bulundu. Yunus Emre'nin toprakları olan Mihalıççık'da görev yapan muhtarlarla buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Koca, yerel yönetimlerin işleyişi açısından muhtarlara büyük görevler düştüğünü vurguladı. Koca, "Muhtarlarımız, problemlerin çözümünde hemşehrilerimizle bizler arasında önemli bir köprü vazifesi görüyor. Bugüne kadar Mihalıççık'a kazandırdığımız hizmetlerde muhtarlarımızın payı büyüktür. Belediye başkanımız, ilçe başkanımız ve sizlerin işbirliği ile Mihalıççık bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra daha da güzelleşecek, büyük hizmetlerle buluşacaktır" dedi.

İlçeye yapılan yatırımlardan bahseden Salih Koca, şunları söyledi:

"Bugüne kadar 1.7 milyon lira bedelli Kiraz İşleme ve Soğuk Hava Deposunu ilçemize kazandırdık. 1 buçuk milyon lira yatırımla ilçemizde içme suyu problemini kökten çözdük. Su ve yol medeniyettir dedik, tüm köylerimizin içme suyu şebekeleri ve su depolarını yeniledik. 39 köyümüze toplamda 52 bin 300 metrekare kilitli taş, 2 bin 210 metre bordür döşedik. İlçemize toplamda 510 kilometre yol hizmeti kazandırdık."

Karla mücadele konusunda da değerlendirmelerde bulunan Koca, "Kar yağışının üzerinden günler geçmesine rağmen merkezde birçok sokak ve mahallede hala kar ve buz sebebiyle ulaşım sıkıntısı yaşanırken, yoğun yağış alan Mihalıççık ilçemizde karla mücadele konusunda başarılı bil sınav verildi. Gece gündüz demeden özveriyle çalışan Belediye Başkanımız İsmail Uysal'ı ve ekibini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal da, ilçelerine ve mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı muhtarlar ve Mihalıççıklılar adına Salih Koca'ya minnettar olduklarını kaydetti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Mihalıççık Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement