AK Parti'den Sandıklara Sahip Çıkma Çağrısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Sandıklara Sahip Çıkma Çağrısı

AK Parti\'den Sandıklara Sahip Çıkma Çağrısı

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından sandık başında yapılması gerekenlere yönelik uygulamalı toplantı düzenlendi.

17.02.2014 15:09  Güncelleme: 15:17

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından sandık başında yapılması gerekenlere yönelik uygulamalı toplantı düzenlendi.

Diyarbakır Sur ilçesinde bulunan bir düğün salonunda gerçekleşen toplantıya Ak Parti Diyarbakır milletvekilleri Mine Lök Beyaz ve Oya Eronat, İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Genel Koordinatörü Sabri Balaman, AK Parti Sur İlçe Başkanı Şafak Yöntürk, Sur Belediye Başkan adayı Abdurrahman Kurt, sandık üyeleri ve davetliler katıldı. Ak Parti Milletvekili Mine Lök Beyaz, 30 Mart yerel seçimlerde sandık başında görev alacaklara çağrıda bulundu. Beyaz, oylara namus anlayışıyla sahip çıkılmasını belirterek, "Her oy bizim namusumuzdur anlayışıyla oylarına sahip çıkılmalıdır" dedi.

SKM Genel Koordinatörü Sabri Balaman ise sandık başındaki görevlilerin bu konuda çok hassas olmaları gerektiğini söyledi. Balaman, "Bu süreçte yaklaşık 10 gündür buradayım. Yapılan koordinasyon toplantılarında, sandıklarda güvenlik sorunu olduğu söyleniyordu. Artık her sandığa 1 güvenlik görevlisi düşeceği şekilde yeni plan yapıldı. Az sonra yapılacak olan uygulamayla, bir seçmenin nasıl oy kullanacağını, yüksek seçim kurulu görevlilerinin, parti görevlilerinin kim olması gerektiğini anlatacağız" dedi.

Konuşmaların ardından oyların nasıl kullanılacağı ve sandık görevlilerinin nasıl hareket etmeleri gerektiği uygulamalı olarak anlatıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Sandıklara Sahip Çıkma Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement