AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, 2012 pamuk sezonu ürün destekleme prim ücretleri çitçilerin banka hesaplarına yatırıldığını belirtti.
Sarı, yaptığı yazılı açıklamada, Nizip çiftçisinin pamuk ekim sezonu sırasında maddi olarak rahatlaması için bir süreden beri bakanlıklar arasında yürüttükleri görüşmelerde pamuk destekleme primi ödemelerine bugün itibariyle başladığını ifade etti. Sarı şunları kaydetti:
"Pamuk ödemeleri için Ankara'da yapmış olduğumuz girişimlerimiz olumlu sonuç vermiştir. Çiftçilerimizin rahatlaması için yapmış olduğumuz çalışmalar kapsamında Nizip ilçe genelinde 2012 pamuk sezonu ürün destekleme prim ücretleri, pamuk üreticisi çitçilerinin Ziraat Bankası'nda bulunan hesaplarına yatırılmıştır."
Muhabir: İrfan Aydoğdu
Yayıncı: Zeynep Yücetaş - GAZİANTEP
Son Dakika › Yerel › AK Parti Gaziantep Milletvekili Sarı Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.