AK Parti Diyarbakır'ın Yenişehir ilçe Gençlik Kolları Başkanlığı yerel seçim çalışmalarını kapsamında toplantı düzenledi.
AK Parti Yenişehir İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen kahvaltıda gündemi değerlendirmek üzere, Ak Parti Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca, Yenişehir İlçe Başkanı Serdar Budak, Yenişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Telli ve Yenişehir ilçe gençlik kolları üyeleri bir araya geldi. Toplantıda seçim stratejilerini ve çalışma alanlarına gençlerle paylaşan Yunus Koca, "Bazı siyasi çevreler Kırklar Dağı'ndaki doğa katliamını görmezden geliyorlar. Hevsel Bahçeleri'nde aslı olmayan bir yapılaşmayı gerekçe göstererek seçim ortamını germeye çalışıyorlar. Ama Ak Parti gençliği hiçbir zaman gerginlikten yana olmayacak" dedi.
Yerel seçim çalışmalarına da değinen Koca, gençlik kolları olarak saha çalışmalarına devam edeceklerini ve Ak Parti hükümetinin Diyarbakır'a yapmış olduğu yatırımı anlatacaklarını belirtti.
Toplantıda gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Serdar Budak, konuşmasında 17 Aralık operasyonu sürecine atıfta bulundu. Budak, ülke genelinde yaşanan gelişmelerin 28 Şubat süreci ile benzerlik gösterdiğini söyledi. - DİYARBAKIR
Son Dakika › Yerel › AK Parti Gençlik Kolları Saha Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?