AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Bu seçimde halkımızın desteğine ihtiyacımız var ama ondan önce tüm halkımızın duasına ihtiyacımız var" dedi.

08.10.2015 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Bu seçimde halkımızın desteğine ihtiyacımız var ama ondan önce tüm halkımızın duasına ihtiyacımız var" dedi.

Karaaslan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Bafra ilçesinde Diyanet-Sen tarafından düzenlenen yemeğe katıldı.

Öğretmenevi'ndeki yemek, hafız Cihan Kodal'ın Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua edilmesi ile başladı.

Çiğdem Karaaslan, burada yaptığı konuşmada, din görevlilerinin haftasını kutlayarak, "Topluma rehberlik, önderlik eden, kendi hayatları ile topluma örnek olan siz din görevlilerimiz ile birlikte özel bir günde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşamaktayım" dedi.

Karaaslan, şunları söyledi:

"Biliyorsunuz dünya dualara üzerine kurulmuştur, Bizler de tam 14 yıl önce dualarımızla yola çıktık. 13 yılık iktidarımız sonrasında inşallah kasımda çok önemli bir seçime gideceğiz. Bu seçimde halkımızın desteğine ihtiyacımız var ama ondan önce tüm halkımızın duasına ihtiyacımız var. Bizler siz değerli din görevlilerinden, din gönüllülerinden dua bekliyoruz. Allah bu güzel haftanızı güzelliklere vesile eylesin."

Yemeğe, Kaymakam Halis Arslan, AK Parti 23. Dönem Milletvekili Musa Uzunkaya, AK Parti Milletvekili adayları, İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, Diyanet-Sen İl Başkanı Nevzat Oy, Diyanet-Sen Bafra Temsilciliği Başkanı Ali Şimşek, siyasi partilerin ilçe başkanları, daire amirleri ve din görevlileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement